Felismertük a ketogén életmód növekvő népszerűségét, valamint az igényt egy professzionális és központosított platformra, amely egyesíti az erőforrásokat, a coachingot és a kiváló minőségű termékeket.

Ezért alapította Toriola Ken a cannabis-clubs. Olyan helyet akartunk létrehozni, ahol az egyének megbízható információkhoz juthatnak, szakemberekkel kapcsolódhatnak, és támogatást találhatnak ketogén útjukon.

Küldetésünk, hogy képessé tegyük az egyéneket, és megadjuk nekik azokat az eszközöket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a ketogén diétában boldoguljanak.

Platformunkon keresztül profi keto-coachingot vehetnek igénybe, megbízható forrásokhoz férhetnek hozzá, kiváló minőségű keto-termékeket fedezhetnek fel, és beiratkozhatnak élvonalbeli keto-órákra, amelyek a legújabb kutatásokat és életmódbeli tippeket kínálnak.

Hiszünk a betegek, orvosok, egészségügyi edzők és terapeuták közötti együttműködésben, hogy támogató környezetet teremtsünk a ketogén utazáshoz.

Én, Toriola Ken, szenvedélyesen tanítom a ketogén és a Primal étkezési módokat. Bár nem vagyok okleveles táplálkozási szakember vagy dietetikus, széleskörű, első kézből származó tapasztalatot szereztem, hogy az Önhöz hasonló embereknek segítsek megtalálni azt az étkezési módot, ahol boldogulni tudnak.

Arra bátorítalak, hogy konzultálj az orvosoddal, mielőtt jelentős változtatásokat eszközölnél az étrendedben, de szívesen megosztom a tapasztalataimat és azt, ami az ügyfeleimnek bevált az évek során.

Szilárdan hiszem, hogy az élethez vagy az étkezéshez nincs egyféle megközelítés. Minden egyén egyedi, és az optimális étrendjük is az. Célom, hogy segítsek megtalálni azt az étkezési módot, ahol könnyedén boldogulhatsz.

Ikerfiúk és egy gyönyörű kislány édesanyjaként a ketogén étrend iránti érdeklődésem akkor alakult ki, amikor néhai férjemet, Jacobsot támogattam a rákos kezelése során. Felfedeztük, hogy a ketogén étrend hogyan működhet együtt a hagyományos rákkezeléssel, ami ígéretes eredményekhez vezetett.

Megértjük, hogy a fogyás kihívást jelenthet, különösen, ha a keto-diétáról van szó. Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk. Szakértelmünkkel és útmutatásunkkal ránk bízhatja a keto-diéta nehézségeit, és céljai elérésére összpontosíthat.